Til trods for, at der har været flere antydninger af, at Ousmane Dembélé er på vej væk, tyder det på, at han forbliver i klubben. De seneste rapporter indikerer, at han ikke vil skifte til Manchester United.

Barcelona har selv været på udkig efter en række indkøb, men de er dog afhængige af, at de først får solgt ud. De seneste opdateringer fra franske Dembélé handler dog om, at han ønsker at afslutte sæsonen i Barca.

Naturligvis har vi endnu ikke hørt fra Ronald Koeman, der åbent har indrømmet, at ingens fremtid er sikker, og at der stadig kan ske ting og sager i dag, selvom vi nærmer os deadline.

Hvis man skal tro på de seneste rapporter, bliver Dembélé i klubben i 2020/2021-sæsonen – som minimum. Indtil videre er han dog ikke just blevet anvendt meget af den nye træner, hvorfor det bliver interessant at se, hvordan det påvirker Koemans planer.

Én af klubbens største transfers

Ousmane Dembélé er én af de største transfers i klubbens historie, hvorfor der er meget pres på, at han begynder at vise sit værd. Hans tid i Barca har dog været i høj grad været præget af skader, hvorfor han ikke har haft mulighed for at skinne. Men dette kunne være den chance, han har ventet på.

Hidtil har han været under Ansu Fati i hierarkiet, og det er usandsynligt, at det er noget, der ændrer sig. Det er ganske vist ikke en kritik af hans evner, men derimod snarere et kompliment af Fatis.

Det kan sagtens vise sig at være positivt for Barcelona, at Dembélé bliver i klubben. Det er dog op til Koeman at finde en plads til ham på holdet. Det bliver derfor spændende at se, hvad hans næste skridt bliver.