Transfervinduet blev ganske vist lukket mandag. Men det stopper dog ikke rygterne for at florere. Der er fortsat rygter om, at flere spillere er på vej væk fra Barcelona, herunder Ousmane Dembele.

Det seneste nye med hensyn til Ousmane Dembele kommer fra Catalunya Radio, der rapporterer, at franskmanden forhandler med Juventus om en fremtidig aftale med Serie A-klubben.

Mange forventede at se Dembele flytte til Manchester United, før transfervinduet lukkede mandag. Det skete dog ikke. Angiveligt fordi Barca ville sælge og United kun ville leje.

Det seneste rygte lyder på, at Dembele overveje et skifte til Serie A-mestrene. Dette skifte vil enten ske næste sommer, når transfervinduet igen åbnes, eller når hans kontrakt udløber i sommeren 2022.

Dembele har ikke spillet meget under Koeman i de første tre kampe. Derfor vil det være spændende at se, om hans nye cheftræner giver ham en chance i de kommende uger.

Hvis ikke det sker, så er det sandsynligvis forventeligt, at der igen sparkes gang i rygtemøllen ift. Dembele forud for januar-vinduet.