Memphis Depay har sendt en besked til Barcelonas fans, efter at have indgået en aftale med de catalanske giganter, som han skifter til på en fri transfer denne sommer.

LÆS OGSÅ: Barcelona vil sælge winger efter Memphis Depays ankomst

Den hollandske stjerne vil officielt blive Barcelona-spiller, når hans nuværende kontrakt med Lyon udløber. Når hans kontrakt med den franske klub er udløbet, vil han skrive under på en toårig aftale med den catalanske klub.

Memphis Depay, der for tiden er med det hollandske landshold til EM, lægger ikke skjul på, at han er meget begejstret over tilslutte sig truppen på Camp Nou.

“Hej alle. Det er Memphis. Og det er endelig officielt. Jeg kommer til FC Barcelona, og jeg er meget begejstret for det. Det er bogstaveligt talt en drøm, der går i opfyldelse for mig at slutte mig til den største klub i verden med de bedste fans,” siger Memphis i en video, der er delt på FC Barcelonas officielle Twitter.

“Jeg er så begejstret for at spille foran fansene på et fuldt stadion. Barca-fansene er naturligvis meget specielle. Den måde de lever for spillet – oplever spillet. De elsker bare fodbold så meget. Jeg er meget begejstret for at spille foran et sådant publikum.”

“Jeg vil selvfølgelig gerne takke hele bestyrelsen i Barcelona, præsidenten og træneren for at få handlen til at ske. Sammen med mit team nåede vi en endelig aftale.”

“Så jeg er meget begejstret for det, meget stolt, og jeg vil gøre alt og give alt til klubben. Så, ja, jeg er klar. Visca Barça,” runder han af.

LÆS OGSÅ: Griezmann nærmer sig rekord: Har allerede overgået Henry og Zidane

Angriberen er den fjerde signing for Barcelona denne sommer – og potentielt ikke den sidste. Præsident Laporta har i et nyligt interview udtalt, at der kommer ‘tre eller fire’ yderligere signings i løbet af sommeren.