FC Barcelona har ikke planer om at forlænge med Sergi Roberto, hvilket der tilsyneladende er flere årsager til.

Sergi Robertos kontrakt med Barcelona udløber til sommer. Til trods for dette er det endnu ikke lykkedes ham at nå til enighed med den catalanske klub om en ny kontrakt.

Nu lyder det fra den pålidelige Mundo Deportivo-journalist Ferran Martinez, at Barcelona faktisk ikke har nogen interesse i at forlænge med den 30-årige midtbanespiller.

Den spanske journalist hævder, at den catalanske klub ikke ønsker at forlænge med Roberto, da de ikke har været tilfredse med hans præstationer i de seneste sæsoner.

Derudover skulle klubben angiveligt være tæt på at hente Franck Kessie fra AC Milan, der skal fungere som en form for erstatning for den mangeårige Barcelona-spiller.

Angiveligt skulle Barcelona være tæt på at hente Kessie på en fri transfer og til en løn, der faktisk er lavere end de cirka 79 millioner kroner, som Roberto får om året.

Kombinationen af, at den catalanske klub ikke mener, at Robertos niveau har været imponerende, og det faktum, at de er tæt på at hente Kessie, gør, at de ikke vil forlænge med ham.

Meget tyder derfor på, at han bliver nødt til at se sig om efter en ny klub til sommer. Forud for sommerens transfervindue er han bl.a. blevet kædet sammen med Arsenal og Manchester City.