Der er gået en uge siden Sergino Dest blev officielt præsenteret i Barcelona. Den amerikanske spiller viser nu, at han er villig til at gøre alt, hvad han kan, for at få succes i Barcelona.

Af denne årsag har Dest trænet for sig selv i går, og vil gøre det samme i dag. Det har han valgt at gøre, til trods for, at Koeman har givet holdet fri. Han vil være 100% klar til opstarten af La Liga.

Det 19-årige talent fik lov til at gøre debut for Barcelona under søndagens kamp på Camp Nou mod Sevilla. Han blev skiftet ind i anden halvleg, hvor Jordi Alba måtte udgå med en skade.

På trods af, at han skulle spille som venstre back, formåede han at levere gode præstationer på venstre side af banen, hvorfor han fik vist en snert af, hvad han er i stand til.

Dest lægger heller ikke skjul på, at han er villig til at kæmpe for hans plads, og at han vil imponere Koeman ved at træne mere, end andre. Den 19-årige arbejder dedikeret mod en fast plads på holdet.

Han må desuden siges at have fået en god start på sin karriere i Barcelona. Hvis han fortsætter med at udvise samme niveau på et konsistent plan, er der ikke mange, der er i tvivl om, at han går en stor karriere i møde.