Siden Agüero meddelte, at han ville forlade Manchester City i slutningen af denne sæson, har Barcelona haft ham på radaren. Klubben har nemlig desperat brug for en ren 9’er.

LÆS OGSÅ: Sergi Roberto: “Jeg går gennem en svær tid”

Og alt tyder på, at han kommer til Barca. Helena Condis fra Partidazo COPE har for nylig rapporteret, at forhandlingerne mellem de to parter er på et fremskredent stadie.

Den argentinske stjerne vil angiveligt skrive under på en toårig kontrakt. Fabrizio Romano har desuden også rapporteret, at Agüero vil prioritere et skifte til Barca over alt andet.

I og med, at han er fast besluttet på, at han vil til Barca, er han også villig til at acceptere, at han bliver nødt til at gå ned i løn. Ifølge Fabrizio Romano vil det medføre, at hans løn bliver reduceret til under 10 millioner euro om året.

Begge journalister skriver desuden, at den officielle offentliggørelse af Agüeros transfer vil finde sted efter Manchester Citys kommende Champions League-finale mod Chelsea, som bliver afviklet i slutningen af denne måned.

Der har været en del spekulationerne om, hvorvidt aftalen vil blive til noget, da den 32-årige argentiner er ved at være oppe i alderen. Derudover har han på det seneste også været hårdt ramt af skader.

LÆS OGSÅ: Aftale indgået: Memphis Depay skifter til Barca – på én betingelse

Ikke desto mindre tyder det dog på, at Sergio Agüero vil finde sin vej til Barca. Faktisk forventes det, at der ikke vil være mere ende et par uger til, at an skriver under for den catalanske klub.