Landstræner Kasper Hjulmand håber, at Danmarks kampe ved det kommende Europamesterskab i fodbold vil finde sted i Hamburg.

Hjulmands ønske er ikke kun geografisk betinget, men også taktisk, idet han foretrækker at møde hold, der er kendt for deres offensive spil.

Danmark, som er placeret i seedningslag to, ser frem til lodtrækningen, der vil afgøre deres modstandere i gruppespillet.

Hjulmand har ikke en specifik favoritmodstander i tankerne, men han er klar i sin udtalelse om at undgå Frankrig, et hold Danmark ofte har krydset klinger med, og som han anser for at være en stærk modstander.

I tredje seedningslag finder vi hold som Holland og Kroatien, som Hjulmand også foretrækker at undgå. Det fjerde lag, som indeholder hold som Italien, Schweiz og Serbien, kan potentielt gøre Danmarks gruppe til en såkaldt “dødsgruppe”.

Hjulmand udtrykker dog en vis ro over situationen, idet han ser det som en acceptabel udfordring at møde en af de mindre kendte modstandere, der vil blive afgjort ved playoffkampene i Nations League.

Hjulmands optimisme strækker sig også til spillestedet. Han håber på, at Danmark kan få base i eller nær Hamburg, hvilket ville gøre det lettere for de danske fans at følge holdet. Selvom München i syd også er en mulighed, ville en placering i Hamburg være ideel.

Lodtrækningen til EM finder sted lørdag klokken 18, og her vil Danmarks skæbne for sommerens turnering blive afgjort.

Hjulmand og resten af Danmark venter spændt på at se, hvilke modstandere der vil stå over for dem, og hvor deres kampe vil blive spillet. Med håbet om en fordelagtig placering og gunstige modstandere, ser Danmark frem mod en spændende sommer i Tyskland.