Den franske landholdstræner har udtalt sig om Antoine Griezmann. I den forbindelse hævder han, at han ikke er tilfreds med sin rolle i Barcelona under den hollanske træner Ronald Koeman.

Griezmann har spillet de sidste to kampe i en bred højre position. Koeman foretrækker nemlig at bruge Philippe Coutinho som 10’er og Ansu Fati på venstre side bag Lionel Messi.

Deschamps har derfor stillet spørgsmålstegn ved, hvordan Koeman bruger Griezman i spillet. Han insisterer på, at han skal være mere involveret i spillet fra en central position, hvis man skal have det bedste ud af ham.

“Jeg taler med ham, og skal mødes med ham senere. Jeg er sikker på, at han ikke er tilfreds med hans situation. Jeg blander mig ikke i brugen af mine spillere i klubberne – vær det hos Barca eller nogen anden,” fortalte Deschamps til journalisterne.

“Antoine spiller på højre side i øjeblikket. Det er rigtigt, at Koeman har sagt, at han ikke forstod, at han var vant til at spille i en mere central position. Men Antione skal også tilpasse sig.”

“For mig er han stadig mere effektiv, når han i hjertet af spillet, hvor han ofte kan være i berøring med bolden. I den position har han også mulighed for at hjælpe mere på midtbanen.”

“Han har ikke evnen til at tage bolden og slå modstanderen som wing på den måde. Han har brug for a røre bolden meget, og han er intelligent i hans bevægelser.”

Griezmann er en del af det franske landshold, der skal spille mod Ukraine, Portugal og Kroatien i denne måned.