Manchester City skulle være bookmakernes favorit til at hente Erling Haaland. Det er naturligvis meget tiltalende for Erling Haaland, at han kan få en fed hyre, ligesom Manchester City næsten kan garanterer, at han kommer til at vinde titler.

LÆS OGSÅ: Keane langer ud efter United-stjerne: Han opfører sig som et barn

Det taler dog imod, at han passer bedre ind i Manchester United. Det mener i hvert fald den tidligere Liverpool-profil, Dietmar Hamann.

“Jeg synes ikke, Håland er en City-spiller. Jeg kan ikke se ham skifte til dem, og jeg har svært ved at forstå rygterne, der kæder ham sammen med klubben. Guardiola har haft ry for at skille sig af med nogle angribere i fortiden, og deres spillestil med mange afleveringer langs jorden er jeg ikke overbevist om, at Håland passer til,” fortæller Hamann til Stadium Astro.

“I United har de mange hurtige spillere og kan lide at slå kontra, så min mening er, at han ville passe meget bedre til dem end til City. Jeg tror, United kan få ham til sommer, hvis Dortmund misser Champions League-kvalifikationen.”

Dortmund ønsker naturligvis ikke at sælge Erling Haaland, da hans frikøbsklausul endnu ikke er blevet aktiveret. De har dog misset en stor sum penge fra en misset Champions League-kvalifikation, hvilket kan betyde, at man er nødt til at sælge.

LÆS OGSÅ: Messis agent likede Barcelonas Laporta-annoncering

Liverpool og Chelsea er også interesseret i at hente ham, ligesom også Real Madrid og FC Barcelona har meldt sig på banen. Der kommer derfor til at være stor konkurrence om at sikre sig den 20-årige underskrift.