FC Barcelona har flere værdifulde spillere i truppen, men især fem af dem skiller sig ud, da de tilsammen udgør halvdelen af truppens værdi.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at FC Barcelona kan bryste sig af at have flere værdifulde spillere i deres trup, men især fem af de skiller sig ud.

Der er nemlig fem spillere, der tilsammen udgør halvdelen af Barcelona-truppens samlede værdi. Den samlede værdi af truppen lyder ifølge Transfermarkt på 767 mio. euro, hvilket svarer til ca. 5,7 mia. kr.

Halvdelen af denne værdi er udgjort af hhv. Pedri, Gavi, Araujo, Dembélé og De Jong, der tilsammen har en værdi på 380 mio. euro, hvilket svarer til lidt over 2,8 mia. kr.

Især Pedri har en høj værdi, da han ifølge Transfermarkt har en markedsværdi på 100 mio. euro (ca. 750 mio. kr.), mens Gavi er værdisat til 90 mio. euro (ca. 670 mio. kr.).

Tredjepladsen indtages af Araujo, der skal koste andre klubber 70 mio. euro (ca. 520 mio. kr.), mens både Dembélé og De Jong er blevet værdisat til 60 mio. euro (ca. 450 mio. kr.).