Barcelona er blevet kædet sammen med mange spillere i de seneste transfervinduer. Det inkluderer bl.a. Memphis Depay, Georginio Wijnaldum, David Alaba og Eric García.

Fælles for alle de førnævnte spillere er, at FC Barcelona har mulighed for at hente dem på en fri transfer næste år.

I øjeblikket er økonomien i Barcelona ikke fremragende som følge af coronakrisen. Derfor er det også ganske heldigt at fire af deres ønskespillere kan hentes på fri transfer i sommeren 2021.

Hverken Memphis Depay, Georginio Wijnaldum, David Alaba eller Eric García har indtil nu ønsket at forlænge deres kontrakter med deres respektive klubber.

Memphis Depay

I og med, at Barca ikke kan få fingrene i Lautaro Matinez lige foreløbig, har Ronald Koeman et ønske om at styrke angrebet med Memphis Depay.

Den hollandske cheftræner har tidligere arbejdet sammen med Depay på det hollandske landshold. I øjeblikket spiller Memphis Depay for franske Lyon.

Georginio Wijnaldum

Georginio Wijnaldum har været på Ronald Koemans ønskeliste siden det foregående transfervindue. Det har hidtil været rygter, men nu har Koeman selv bekræftet det.

En handel for Georginio Wijnaldum blev dog ikke til noget, da Barca ganske enkelt ikke har økonomi til det. Nu kan han dog snart hentes gratis, hvis Koeman fortsat er interesseret.

David Alaba

Det er ikke noget nyt, at Barca har et ønske om at hente David Alaba. Han har været på ønskelisten i flere år. Dog uden at en handel er blevet til noget.

Næste år kan det dog vise sig at blive anderledes, da han kan hentes gratis. Alaba har nemlig svært ved at blive enige med Bayern München om en ny kontrakt.

Eric García

Eric García er også af interesse i Barcelona. Han har ligeledes kontraktudløb næste år, hvilket betyder, at den catalanske klub kan hente ham gratis i sommeren 2021.

Der har været rigtig meget snak om, at han er på vej til det danske, hvorfor det kun er et spørgsmål om tid, før han er tilbage i Barca, hvor han tidligere har spillet på La Masia.

Den skrantende økonomi medfører, at Barca har svært ved at gå på storindkøb. Derfor kan disse fire spillere være oplagt bud på, hvordan de kan forstærke truppen, uden at have den store pengepung frem.