På trods af, at transfervinduet officielt er lukket, lægger FC Barcelona fortsat planer for nyankomne spillere. Ifølge flere medier har den catalanske klub i sinde at hente både Eric García og Memphis Depay i januar.

Det er især lokale medier, der har fokus på denne historie. Den spanske avis SPORT kalder de to spillere for ‘vinter-signings’, og rapporterer, at klubben vil hente dem til det spanske, når markedet åbner igen.

Målet er, ifølge avisen, at hente begge spillere til en reduceret pris . I betragtning af, at Manchester City-forsvareren snart står uden kontrakt, bør dette være ganske opnåeligt.

Desuden bliver der også stillet spørgsmål om, hvad der præcist skal ske med Ousmane Dembele. Franskmanden er ikke just en nøglespiller for Ronald Koeman, men han bliver dog i klubben.

Et andet spansk medie, Mundo Deportivo, skriver stort set det samme. De skriver nemlig, at FC Barcelonas plan er at skrive under med både Depay og García i januar.

Når transfermarkedet åbner igen, vil Barca derfor rette deres fokus mod de højst prioriterede mål. Koeman har fortsat et ønske om at hente en angriber og en forsvarsspiller, hvorfor både Depay og García er vigtige at få hentet.

Dog mener begge medier, at prisen bør være mere overkommelig, end den var i sommers. Hvorvidt dette viser sig at holde stik, kan vi kun vente og se.