Der er nu adskillige aviser, der melder, at Manchester United og Dortmund er meget optimistiske om at blive enige om en transfer af Sancho – meget mere end sidste sommer, hvor man også forhandlede om Dortmund-stjernen.

LÆS OGSÅ: Solskjær ikke tilfreds med Wan-Bissaka: Landsholdsback forbereder sig på skifte til United

Sport Bild kunne allerede den 10. juni berette, at De Røde Djævle havde afgivet sit første bud, som angiveligt var £60 millioner, hvorefter flere medier i England meldte selvsamme historie.

Det gælder dog ikke Ruhr Nachrichten, som har været meget stille. Her er der tale om en lokalavis, som bliver anset som værende ekstremt pålidelige, når man snakker Borussia Dortmund, hvorfor det er værd at bide mærke i, at de afviste, at Manchester United skulle have budt på Sancho, selvom talrige medier mente at vide noget andet.

Nu er de dog endelig kommet på banen i form af en melding om situationen. De skriver blandt andet, at “der er bevægelse i Sancho-forhandlingerne”, hvorefter de melder, at Manchester Uniteds første bud blev afgivet for få dage siden – et bud, som stadig skulle blive overvejet af Dortmund.

LÆS OGSÅ: Manchester United opgiver næste transfermål

Der bliver heller ikke brugt negative ord om buddets størrelse, hvilket også er værd at bide mærke i, eftersom de før har været kritiske over for Manchester United, herunder deres håndtering af forhandlingerne om Sancho, som fandt sted sidste sommer.