Jadon Sancho har en ‘gentlemen’s agreement’ med Borussia Dortmund, som giver ham mulighed for at forlade klubben under, hvis visse omstændigheder er mødt, fortæller direktør Michael Zorc. Den samme aftale er dog ikke gældende for Erling Haaland.

LÆS OGSÅ: Eriksen kåret som matchvinder: Kan afgøre titlen

Angriberduoen, der bliver betragtet som værende blandt de bedst unge talenter i verden, har været kædet sammen med et skifte væk fra klubben efter en frustrerende sæson, hvor Dortmund risikerer at gå glip af Champions League.

Norske Erling Haalands agent, Mino Raiola, og far, Alf-Inge Haaland, har allerede været til forhandlinger med flere forskellige klubber. Men ifølge Zorc bliver det dog ikke helt så let for en Leeds-fødte stjerne at forlade klubben, som det er tilfældet for hans holdkammerat, der altså har en aftale med klubben om et potentielt exit.

“Vi havde allerede en gentlemen’s agreement med Jadon sidste år om, at han kan skifte under visse betingelser,” sagde Zorc til ARD.

“Han har været hos i et par år. Denne aftale findes dog ikke med Erling,” udtalte han også.

LÆS OGSÅ: Manchester United overvejer Barca-forsvarer som Raphael Varane-alternativ

Den 58-årige bekræftede også, at aftalen med Jadon Sancho næsten blev aktiveret sidste sommer, hvor et skifte til Manchester United var tæt på at blive en realitet: “I sidste ende blev kravene ikke opfyldt,” lød det fra Michael Zorc.