Real Madrid gik glip af chancen for at hente Kylian Mbappé denne sommer. Den franske stjerne valgte nemlig at forlænge med PSG.

Real Madrid havde et klart mål om at hente Kylian Mbappé denne sommer. Sådan gik det dog ikke, for i weekenden offentliggjorde den franske stjerne, at han havde forlænget med PSG.

LÆS OGSÅ: Ousmane Dembélé forlænger ikke

Det har medført, at den spanske klub nu er nødt til at gå på jagt efter et alternativ. Dette skulle ifølge Marca have medført, at de har valgt at kigge i retning af AC Milan-stjernen Raphael Leao.

Den 22-årige Serie A-profil skulle angiveligt være rykket op øverst på ønskelisten hos La Liga-giganterne, efter de gik glip af at hente Mbappé.

Leao har spillet en stor rolle i at sikre, at AC Milan kunne løfte Serie A-trofæet i denne sæson. Han har nemlig bidraget med 11 mål i 34 kampe for den italienske klub.

Den blot 22-årige angriber fra Portugal har kontrakt med AC Milan frem til sommeren 2024, hvilket han skrev under på, da de hentede ham i LOSC Lille tilbage i august 2019.

Det kan dog ende med, at han forlader Milan før tid, da han på det seneste har skabt interesse fra en række af de største klubber i Europa.

LÆS OGSÅ: Kylian Mbappé vil have Barcelona-midt til PSG

Og nu lyder det, at Real Madrid altså skulle have udset sig den unge portugiser, der ifølge Transfermarkt har en markedsværdi på 50 millioner euro, som alternativ til Mbappé.