Rasmus Højlund er en populær herrer.

Et hav af spillere har gennem en årrække været sat i forbindelse med Manchester United.

Men denne gang er rygtet om Rasmus Højlund et rygte, der ingen ende ville tage.

Han har nemlig et godt stykke tid været sat i forbindelse med den engelske storklub – og nu tager rygterne angiveligt til.

Men det forstår man skam godt, når den danske landsholdskomet selv har løftet sløret for, at han er glad for Manchester United.

Og ifølge The Athletic sviger rygterne angiveligt til, da Manchester United fremlagt et kontant plus spillertilbud, hvor hollandske Donny van de Beek og brasilianske Fred eftersigende skulle være en del af handlen.

Manchester United-manageren, Erik ten Hag, har da heller ikke lagt skjul på, at han har udpeget Højlund som sin førsteprioritet for at styrke mandskabs angreb, men Atalanta er ikke villige til at lade deres vigtige angriber gå. Klubben har angiveligt afvist Manchester Uniteds tilbud, der inkluderede enten Fred og Donny van de Beek samt en overgangssum .

Atalanta insisterer på, at de vil have et svimlende højt millionbeløb, svarende til omkring 750 millioner kroner og ikke ønsker nogen spillere i bytte for den danske landsholdsprofil.

Rasmus Højlunds fremtid forbliver da også usikker, da Atalanta holder fast i deres stjerneangriber og ser ud til at afvise enhver form for spillerplus-kontantbud fra Manchester United.

Tiden vil vise, om United vil fortsætte med at jagte Højlund eller rette deres fokus mod andre muligheder i deres bestræbelser på at styrke angrebet til den kommende sæson.