FC Barcelona er åbne for at sælge Frenkie de Jong denne sommer, og Manchester United er fortsat favoritter til at hente ham.

Erik ten Hag skulle være meget ivrig efter at hente Frenkie de Jong til Old Trafford, men det er endnu ikke lykkedes Manchester United og FC Barcelona at blive enige.

LÆS OGSÅ: Barcelona vil sælge disse 4 spillere inden pre-season

Det betyder, at et skifte endnu ikke er undervejs. Ligeledes er De Røde Djævle heller ikke nået til enighed med Frenkie de Jong om de personlige vilkår.

Manchester United har afgivet flere bud på den unge hollænder, men det er dog endnu ikke lykkedes dem at leve op til de økonomiske krav, som FC Barcelona stiller.

Dette har nu medført, at Chelsea ifølge 90min er begyndt at vise interesse for Frenkie de Jong, som de skulle være klar til at give et tilbud, hvis forhandlingerne bryder sammen.

Såfremt det viser sig, at Manchester United ikke er klar til at betale, hvad FC Barcelona kræver, kan de i stedet forsøge at afsætte hollænderen til Chelsea.

Hvad der dog også er værd at fremhæve er, at Frenkie de Jong endnu ikke har givet udtryk for, at han er klar til at vinke farvel til livet i Barcelona.

LÆS OGSÅ: Chelsea vil hente AC-afløser i Serie A

Derimod har han faktisk givet udtryk for, at han ønsker at blive i Barcelona, hvorfor det ikke vides, om et skifte til Chelsea faktisk er af hans interesse.