Pressemødet søndag eftermiddag bød blandt andet på positive meldinger om, at Christian Eriksen fortsat er i stabil tilstand, og at han har været i kontakt med resten af holdet.

LÆS OGSÅ: United-spiller om spillefattig debutsæson: “Jeg har leveret, når jeg fik muligheden”

Det gælder også Kasper Hjulmand, der havde en videosamtale med Christian Eriksen, hvor Eriksen gav udtryk for, at han tænke mere på holdet end sig selv.

Det fortæller landstræner Kasper Hjulmand.

“Jeg skrev med ham i nattens løb, og det ved jeg, at der var andre, som også gjorde. Vi fik talt med ham her til morgen, hvor vi alle fik talt med ham og så hans smil på skærmen.”

“Han sagde: ‘Hvordan har I det? Jeg tror sgu, at I har det værre, end jeg har det. Jeg føler, at jeg skal ud og træne nu, drenge’. Det er typisk Christian at tænke på andre end sig selv først,” kommer det fra Hjulmand på pressemødet, som efterfølgende tilføjer:

“Han var bekymret om os og selvfølgelig sin familie. Han sagde, at han ikke kunne huske meget, men var mere bekymret om os, og hvordan vi havde det.”

LÆS OGSÅ: Messi har accepteret kontrakttilbud

“Han ville gerne have, at vi spiller. Christian er fodboldspiller, og han sagde, at han følte, at han kunne gå ud og spille. Christian føler sig bedst tilpas, når hans fødder er tæt på en fodbold. Det var godt at se hans smil, og vi vil gøre alt for at samle os og spille for ham,” siger Hjulmand.

Danmark tørner torsdag ud igen, når de møder Belgien i deres anden kamp ved EM.