De to Manchester City-spillere rider på en bølge af succes – men på ét punkt er de helt forskellige.

Manchester City har efterhånden fundet deres ideelle startellever, og her indgår både den norske målræv Erling Haaland og den evigt populære kantspiller Jack Grealish.

Men selvom de begge gør god figur, når de gang på gang finder hinanden på banen – så finder de slet ikke på de samme ting uden for grønsværen.

Det har nemlig nu set dagens lys, at Jack Grealish har løftet sløret for, at hans holdkammerat Erling Haaland irettesætter ham for at feste for meget.

Og Grealish, der i indeværende sæson er kommet i sit es, har da også en maraktn anden livsstil end den norske stjerne.

For mens Haaland opretholder en streng trænings- og kost rutine, så er sagen en helt anden for den engelske kantspiller.

Han har nemlig ikke lagt skjul på, at han indimellem nyder at gå i byen og drikke drinks med vennerne.

Det afslører han i et hudløst ærligt interview med Daily Mail, hvor han også understreger sort på hvidt, at alle er forskellige:

“Alle er forskellige. Erling er den mest professionelle, jeg nogensinde har set. Hans mindset er noget, man ikke har set før”, siger Grealish og fortsætter:

“Han gør det hele. Restituerer, styrketræner, ti timers behandling, isbad, stram kur osv. Det er derfor, han er, som han er. Jeg kunne slet ikke være sådan”.

Han benytter samtidig lejligheden til og fortælle, at de har et godt venskab, hvor Erling med et smil på læben ofte peger på ham efter en kamp og siger, at han ikke skal gå i byen og feste:

“Vi har et godt venskab, og nogle gange peger han på mig efter kamp og siger ‘hey, nu skal du ikke gå i byen og feste i aften’, hvortil jeg bare siger, at han skal holde kæft og gå i isbad”.

“Men sådan er vi bare. To forskellige personer, der gør det godt på vores egen måde”, lyder det videre fra Grealish, der desuden fremhæver hans selvsikkerhed og fitness, som en bærende del af hans forberede præstationer i denne sæson.

Han afslører dog også, at han ikke er nær så succesfuld som den norske stjerne:

“Jeg er ikke så succesfuld som ham. Han har scoret flere mål i denne sæson, end jeg har gjort i hele karrieren”.

Manchester City har i skrivende stund fire point ned til forfølgerne fra Arsenal, inden de tager hul på de sidste nøglekampe i sæsonen.