Cesc Fabregas tror, at Eden Hazard kan blive endnu bedre og vinde Den gyldne bold, hvis han skifter til Real Madrid.

Chelsea forlanger angiveligt omkring en milliard kroner for at slippe Eden Hazard, som længe har været rygtet til Real Madrid. Belgierens tidligere holdkammerat, spanske Cesc Fabregas – der i januar skiftede fra Chelsea til Monaco – mener, at Hazard kan blive endnu bedre, hvis han vælger at skifte til den spanske kongeklub. 

”Det er en svær situation og svær en holdning at have for mig. Han har været i Chelsea – og jeg vil ikke have, at folk skal tro, at jeg er kritisk over for klubben her – men jeg mener, at det er på tide, at Eden tager væk og prøver noget nyt,” siger den spanske midtbanespiller til Goal. 

Hvis Hazard skifter klub, kan han vinde Den Gyldne bold, mener Fabregas. 

”Jeg ved, at han altid siger, at han er ligeglad med Den gyldne bold, men inderst inde er det noget, som alle spillere føler vil være en dejlig ting. Jeg tror, at jeg tror mere på, at han kan vinde den, end  han selv gør,” siger spanieren og pointerer, at han kender til Hazards kvaliteter og potentiale, og da han har spillet med mange af de bedste spillere, er han ikke i tvivl om, at Chelseas offensive profil kan blive verdens bedste. Men Fabregas mener, at det kan blive svært for Hazard at få hæderen tildelt, mens han spiller i Londonklubben.

”Det handler ikke om Chelseas niveau, men nogle klubber har så stærkt et image, at det gør forskellen. Det har Real Madrid, og der tror, at jeg Eden vil kunne vinde alt. Han vil være brilliant i Real. Han er 28 år, og det er hans sidste chance. Det er nu eller aldrig. Ellers må han blive i Chelsea. Det vil også kunne blive godt, men kun, hvis han virkelig vil det, og han tror på fremtiden for holdet.”

Eden Hazard viste sine evner så sent som i onsdags, hvor han med to scoringer var med til at sikre Chelsea en 4-1-sejr over Arsenal i Europa League-finalen.