Den 22-årige Barcelona-spiller Riqui Puig er kommet i modvind, efter et billede er begyndt at florere på de sociale medier.

Riqui Puig blev sidste år udtaget til FC Barcelonas førstehold. Siden da har han ventet på en chance for at bevise sit værd, men mulighederne har været få.

LÆS OGSÅ: Barcelona vil hente Salzburg-profil i januar

Den 22-årige centrale midtbanespiller har dog ikke fået meget spilletid, da hverken Ronald Koeman eller Sergi Barjuan var store fans af ham.

Hans chancer for at få mere spilletid, bliver dog næppe bedre, når klubbens trænerstab og ledelse ser det billede, der er begyndt at florere af ham på de sociale medier.

Især på Twitter er et billede af Riqui Puig nemlig gået viralt, som viser den unge Barcelona-spiller ryge vandpibe på en bar eller natklub.

Billedet er ligeledes blevet delt af flere Barcelona-fansider, hvor kommentarerne ikke just er positive.

Derimod er der flere Barcelona-fans, der skriver, at Ronald Koeman havde ret i forhold til Puig, og at det ikke er acceptabelt at ryge vandpibe midt i sæsonen.

Den unge Riqui Puig er dog ikke den eneste Barcelona-spiller, der er blevet opdaget i at ryge vandpibe på det seneste.

Det samme gør sig nemlig gældende for Miralem Pjanic, der i øjeblikket er udlejet til Besiktas. Han blev nemlig set ryge vandpibe aftenen inden en landskamp med det bosniske landshold.

Som et resultat af, at han blev set ryge vandpibe, blev han smidt ud af den bosniske landsholdstrup, og var derfor ikke med i opgøret mod Ukraine tirsdag aften.

LÆS OGSÅ: Stor kovending: Klub dropper jagten på Paul Pogba

Det vides naturligvis ikke, om det får konsekvenser for Riqui Puig, at han er blevet set ryge vandpibe. Angiveligt skulle Xavi dog have meget klare regler, hvad sådanne ting angår.