Et af de klare lyspunkter i FC Barcelona-truppen i denne sæson, har været den unge Pedri González. Det unge talent har fået en solid mængde spilletid under Ronald Koeman, hvorfor han har fået flere chancer for at vise sine offensive egenskaber.

LÆS OGSÅ: Ter Stegen forventes snart kampklar

Han er i særdelshed blevet rost for sin præstation mod Juventus. Her lignede han en fodboldspiller, der hører til i toppen af europæisk fodbold, hvorfor han samtidig beviste, at Koemans beslutning om at lade ham starte inde, var den rette.

En del af hans langsigtede udvikling vil være hans fysik. Toppen af europæisk fodbold viser gang på gang, at det er nogle af de mest krævende og fysiske udfordrende fodboldligaer i verden.

Derfor vil en stor del af hans fremtidige udvikling bestå af at tilpasse sig til de krævende og fysisk udfordrende fodboldligaer i verden.

Fitnesstrænerne i FC Barcelona har angiveligt sendt en klar besked til Pedri om, at deres mål er, at han skal være den nye Philipe Coutinho.

Det må antages, at hvad de mener med dette er, at de vil tilrettelægge hans udvikling på en sådan vis, at han kan opnå Coutinhos fysiske udvikling, i takt med at han bliver ældre. Det er vigtigt langsomt at tilføje muskler, mens man opretholder det samme imponerende niveau af hastighed og smidighed.

LÆS OGSÅ: Barcelona vil forlænge med forsvarsspiller til 2026

Den brasilianske fitnesstræner Fábio Mahseredjian har for nylig afsløret, at Coutinho tog fire kilo på i ren muskelmasse i den tid, hvor han var lejet ud til Bayern München.