Barca har været på udkig efter en ny angriber, siden Luis Suarez skiftede til Atletico Madrid. Ifølge ESPN har det nu medført, at Barca har skruet op for interessen for Real Sociedad-spiller Alexander Isak.

LÆS OGSÅ: Medie: FC Barcelona har taget kontakt til Manchester City-stjerne

Klubben har lige siden Suarez’ skifte været sat i forbindelse med flere spillere, hvilket inkluderer både Sergio Aguero, Lautaro Martinez, Memphis Depay og senest den unge superstjerne Erling Haaland. Dog har deres meget stramme budget, der begrænses af den enorme gæld, lagt en dæmper på deres transferaktivitet i øjeblikket.

Depay var meget tæt på at skifte Lyon ud med den spanske klub i januar, hvor Ronald Koeman ikke lagde skjul på, at han meget gerne så Depay i klubben. Denne handel blev dog ikke til noget som følge af de økonomiske begrænsninger. Siden salget af Luis Suarez har den eneste rene 9’er i truppen derfor været Martin Braithwaite.

Real Sociedads svenske angriber, der ankom fra Borussia Dortmund, har været i fin form denne sæson. Han har scoret 12 mål og har også leveret to oplæg i denne sæson i La Liga. Isak er især kendt for sin evne til at løbe med og holde på bolden, hvilket gør ham til en tiltalende spiller for Barca.

LÆS OGSÅ: Video: Lenglet forlod Camp Nou i tårer efter Cádiz-opgør

Den svenske spiller har en frikøbsklausul på 70 millioner euro i sin kontrakt, som løber frem til 2024. Dog er det ikke den eneste klausul, der er i hans kontrakt, da Dortmund også har fået skrevet en tilbagekøbsklausul ind i kontrakten – og skulle det ske, at Erling Haaland bliver solgt, kunne den meget vel blive udløst.