FC Barcelona har allerede identificeret svagheder i deres holdopstilling i denne sæson.

En af de positioner, der vækker bekymring, er venstre- og højreback. Joao Cancelo er på lån, og en permanent løsning koster mange penge. Desuden udløber både Marcos Alonso og Sergi Robertos kontrakter til sommer.

Angrebslinjen har også underpræsteret, og Barcelona leder efter en varig løsning på deres problemer på venstrefløjen. Men på trods af disse positioner er det den defensive midtbane, der udgør Barças største problem.

Siden Sergio Busquets forlod klubben i sommeren 2023, har catalanerne manglet en kompetent spiller på denne position. De hentede Oriol Romeu fra Girona for 3,5 millioner euro, men han blev aldrig betragtet som en langsigtet løsning, og hans præstationer har allerede vist sig at være utilstrækkelige.

Ifølge mediet SPORT, har Barcelona rettet blikket mod Feyenoords Mats Wieffer.

Den 23-årige hollænder har været på Barcelonas radar i noget tid. Klubben har scouted ham ved flere lejligheder og er meget tilfredse med det, de har set.

Wieffer betragtes som teknisk begavet og kan spille både som nummer 6 og i en mere avanceret rolle som midterste midtbanespiller. Han er også atletisk begavet, næsten 1,9 meter høj, og kan give de fleste modstandere kamp til stregen på midtbanen.

Wieffer har fornyet sin kontrakt indtil 2027, hvilket betyder, at forhandlinger om ham vil være vanskelige. Dog vil han sandsynligvis være billigere end nogle af de andre navne på markedet, såsom Martin Zubimendi eller Joshua Kimmich.