Det er blevet bekræftet, at Parken Sport & Entertainment A/S skal have ny formand.

LÆS OGSÅ: Lille klub tjener stort beløb hver gang United-målmand spiller

Det kommer efter, at Bo Rygaard har annonceret, at han ikke kommer til at genopstille, når der bliver hold generalforsamling den 19. april 2021.

Rygaard har været formand i seks år, og han forklarer, at arbejdet er meget krævende, hvorfor han nu giver faklen videre til en anden.

Det skriver bold.dk.

“Det er også en ganske arbejdsintensiv post, hvorfor jeg i respekt af Parken Sport & Entertainment nøje har vurderet, at jeg ikke kan fortsætte med at levere den tid som kræves og som alle involverede fortjener.”

Han kommer dog ikke til at glide helt ud af billedet, da han fortsat vil være knyttet til Parken Sport & Entertainment som rådgiver.

“Heldigvis slipper jeg det ikke helt, da bestyrelsen fortsat gerne ser at jeg er tilknyttet som rådgiver. Det giver mig tid til, at jeg kan koncentrere mig om flere nye opgaver og bestyrelsesposter.”

“Jeg kommer til at savne alle de dygtige og dedikerede kolleger og mennesker, som omgiver PARKEN Sport & Entertainment, og vil gerne takke for det fantastiske engagement, der blandt andet er omkring F.C. København, som har været en stor daglig motivationsfaktor.”

LÆS OGSÅ: Guardiola vil hente forstærkninger i Italien

Parken Sport & Entertainment vil senere komme på banen og fortælle, hvem der indstillet som ny formand.