I sidste uge kunne FC Nordsjælland glæde sig over, at skadesplagede Jonathan Amon var blevet klar til opgøret mod Randers. Han vendte tilbage med stil, da han blev kåret som kampens matchvinder.

LÆS OGSÅ: Medie: Christian Eriksen på vej til Barcelona?

Lørdag har FC Nordsjælland dog offentliggjort en nedslående nyhed. Den 21-årige Jonathan Amon er nemlig blevet skadet på ny og skal opereres igen.

“Jeg har været gennem det her før, så jeg ved, hvad der skal til, og at jeg nu skal gøre det igen. Jeg skal holde hovedet højt, være positiv og ikke nervøs eller bekymret,” fortæller Amon til FCN.dk.

Dette følger han op med at sige:

“Det er uheldigt, at det her sker, men livet byder på udfordringer, og jeg skal nok komme igennem det. Jeg værdsætter al den hjælp og støtte, jeg fik gennem mit sidste skadesforløb, og jeg ved derfor nu, hvor meget den betyder.”

“Alle fans og folk omkring mig skal også vide, hvor meget støtten betyder under sådan et forløb. Det er jeg jer alle taknemmelig for, for den hjalp mig igennem. Derfor ved jeg også nu, at I ikke skal bekymre jer. Jeg skal nok komme igennem det her,” siger den 21-årige kantspiller afsluttende til FC Nordsjællands egen hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Guardiola om stjerneangriber: Han skal vise, at han fortjener at blive

FC Nordsjælland skriver desuden, at kantspilleren har fået en refraktur i sit knæ. Det medfører, at han kan se frem til en længere skadespause.