Den 29-årige costaricaner Bryan Oviedo er tilbage i Danmark, hvor han har skrevet under på en tre-årig kontrakt med sin tidligere klub FC København. 

Det er en gammel kending, der i dag er blevet offentliggjort som ny spiller i FC København. Bryan Oviedo har skrevet under på en tre-årig kontrakt med den klub, han spillede i fra 2010 til 2012. Derefter skiftede den costaricanske venstreback til Everton. Senest har han haft to sæsoner i Sunderland. Til BT siger Bryan Oviedo, at han er glad for at vende tilbage til klubben, hvor han selv og hans familie havde en god tid sidst. 

FCK er stadig en stor klub med store ambitioner, og jeg er klar til at gøre alt for, at vi genvinder mesterskabet og kommer i Europa igen. Jeg glæder mig virkelig til at spille i Telia Parken igen, og jeg håber, at fansene stadig kan huske mig. Jeg husker i hvert fald dem, og det er også en af grundene til, at jeg er virkelig glad for at være tilbage.”

FC Københavns manager Ståle Solbakken siger til samme avis, at Bryan Oviedos ankomst blandt andet skyldes de skadesproblemer, der er opstået på venstreback-positionen i klubben. Nicolai Boilesen har fået en slem skade, og Pierre Bengtsson kan ikke spille alle kampe, inklusiv europæiske opgør, understreger nordmanden i København

”Oviedo var ikke umiddelbart en mulighed, da økonomien gjorde det vanskeligt, men han har selv investeret i, at det har kunnet lade sig gøre. Det er godt at se, at spillere vil optimere deres karriere sportsligt og ikke se kortsigtet økonomisk på det, og vi er selvfølgelig meget tilfredse med, at det nu er lykkedes,” siger han til BT.

Sidst Bryan Oviedo var i FC København fik han 46 kampe. Venstrebensspilleren får sit gamle rygnummer 19 igen, når han tager fat på endnu en tørn i den hvide trøje.