Andreas Skov Olsen er oppe på 20 scoringer i superligaen, men den 19-årige angriber prøver at lade være med at fokusere på  interessen fra europæiske klubber, fortæller han. 

Som Ekstra Bladet skriver, så har der i de seneste kampe været opkøbere fra Italien, Spanien, England og Tyskland på lægterne, når FC Nordsjælland har spillet kampe. De har kigget med for at holde øje med klubbens 19-årige topscorer, som i mandagens 1-1-opgør mod Brøndby kom på måltavlen efter kun 28 sekunder.

Nu er Andreas Skov Olsen oppe på 20 scoringer og hans alder taget i betragtning, er det en præstation, der bliver lagt mærke til uden for landets grænser. Der spekuleres i en transfer i omegnen af 30-40 millioner kroner, men som angriberen sagde i et interview med EB, er det ikke noget, han tænker for meget på. 

”Jeg tænker ikke over, hvem og hvor mange der sidder og kigger på. Efterhånden er der næsten altid mange klubber, der holder øje. Jeg har mit fokus på at levere for FCN og ikke andet. Det er nok rigtigt, at der vil være fokus på mig. Og det synes jeg kun er rigtig fedt, hvis der til sommer er klubber, som vil have mig. Men igen: Lige nu bruger jeg min energi på det, der foregår på banen.”

Hans kontrakt med FC Nordsjælland udløber i sommeren 2020. Der er dialog mellem ham og klubben, men ingen konkret snak om en kontraktforlængelse, fortæller han. 

Som Ekstra Bladet skriver, så er Andreas Skov Olsen superligaens mest scorende teenager. På topscorerlisten er han i øjeblikket kun overgået af 22-årige Robert Skov, der har nettet 23 gange. Og FCK-spilleren skal indhentes, siger den FCN-talentet. 

”Nu går jeg efter at blive superliga-topscorer. Jeg ved godt, Robert Skov har scoret tre flere, men jeg tror på muligheden. Når Robert er klar igen(efter sin skade), kommer han til at score flere mål, men jeg vil kæmpe for det. Det vil være stort at få den titel.”

Find seneste transferrygter her.