Nicolai Jørgensen fik rødt kort for at sparke en modstander ned i Feyenoords kamp i weekenden i Æresdivisionen. Tåbeligt gjort, mener træner van Bronckhorst. 

Nicolai Jørgensen har ikke gang i sin bedste sæson i Feyenoord. Den danske landsholdsangriber er ikke længere fast mand i startopstillingen, og han har på det seneste luftet tanker om muligheden for et klubskifte til sommer. I weekendens kamp mod Heracles i Æresdivisionen blev den tidligere FCK-spiller så udvist, efter han sparkede en modstander ned med en halv time tilbage af opgøret, hvor der på det tidspunkt stod 1-1. 

Feyenoord fik hevet en 2-1-sejr hjem på trods af at blive reduceret til 10 mand, og på trods af de tre point var klubbens træner da også utilfreds med danskerens aktion. Det fortæller Giovanni van Bronckhorst i et interview til klubbens hjemmeside.

”Det var tåbeligt af Nico. Jeg kan ikke acceptere, at han får et rødt kort i denne fase af sæsonen i en så vigtig kamp,” siger træneren ifølge Ekstra Bladet. 

Situationen, hvor Nicolai Jørgensen sparker en modstander ned, måtte dommeren se igennem via VAR, da han fik hvisket i sin øresnegl, at det måske var en ide at se hændelsen igennem på video. 

Danskeren havde ellers spillet udmærket i kampens indledning, hvor han lagde op til Steven Berghuis’ scoring til 1-0 efter 33 minutter. 

Giovanni van Bronckhorst var ikke kun utilfreds med Nicolai Jørgensen efter kampen. Jordy Classie var stærkt utilfreds med at blive skiftet ud i løbet i kampen, og det var i overkanten at reagere på den måde, mener træneren. 

”Det var upassende. Jordy er en følelsesladet dreng, men man kan ikke udtrykke skuffelse på den måde. Han er meget roligere nu, og han undskyldte, men jeg taler med ham med (teknisk direktør) Martin van Geel. Så ser vi hvilke konsekvenser det har for Jordy.”

Feyenoord er nummer 3 i Æresdivisionen med fire runder tilbage i sæsonen. Rotterdamklubben har dog hele 18 point op til Ajax og PSV, der ligger a-point på førstepladsen.