Det var nogle hektiske dage, man oplevede som fodboldfan, da det blev annonceret, at de største klubber i Europa havde rettet sig sammen og valgt, at man ville etablere den såkalde Super League.

LÆS OGSÅ: Medie: Super League kan koste Barcas forlængelse med Messi

Det fik UEFA og FIFA til at komme ud med riven, hvor de begge varslede hårde sanktioner.

I manges øjne, så endte det heldigvis med, at projektet døde, men det ser ikke ud til, at der kommer nogle konsekvenser for klubberne, der var med til at stifte udbryderligaen.

Det ser i hvert fald ud til, at FIFA-præsident Gianni Infantino tøver med at straffe klubberne, da han går mere ind for dialog end konflikt, hvilket han også giver udtryk for.

” Vi skal undgå at tale om krig, når det kommer til fodbold. Især i tider som disse hvor hele verden skal håndtere en uforudsigelig pandemi,” siger Infantino til L’Equipe.

“Det er de nationale forbunds opgave at træffe nogle passende beslutninger, dernæst UEFA og så til sidst FIFA.”

“Selv i de sværeste situationer går jeg ind for dialog og ikke konflikter. Visse sanktioner kan have vigtige konsekvenser, og så skal vi tage ansvar for dem.”

LÆS OGSÅ: Officielt: Barca-medlemmer kræver afstemning om deltagelse i Super League

“Jeg hører, at klubber skal straffes, men det kan også ende med at straffe de spillere, trænere og fans fra de involverede klubber, der ikke har noget at gøre med Super League-projektet.”