Barca-medlemmer kræver en afstemning om klubbens deltagelse i den nyligt annoncerede europæiske Super League. Dette har de frigivet en meddelelse om på Twitter.

LÆS OGSÅ: Medie: Neymar er villig til at acceptere lønnedgang for at muliggøre Barca-skifte

Det rapporteres, at fansenes raseri har været nok til, at Barca-medlemmerne (også kendt som Socios) kræver, at der afholdes en afstemning, før Barca accepterer deres deltagelse i Super League.

I en officiel meddelelse, som Seguiment FCB har delt på Twitter, har de forklaret deres holdning til og uenighed med klubbens udemokratiske deltagelse i Super League.

“Efter en intern debat med vores partnere, forpligter Seguiment FCB sig til at gøre alt muligt, så Barcas indtræden som stiftende klub af den nye Super League bliver grundigt debatteret og demokratisk godkendt af medlemmerne, før det bliver en realitet.”

“Vi mener at, at opnå maksimal konsensus før tilmelding til en Super League ikke kun er en pligt i betragtning af klubbens demokratiske rødder, men også en forpligtelse og et tegn på respekt over for alle fans i hele Europa, i betragtning af den ikke-eksisterende beslutningskraft, som fans desværre har i 10 ud af de 11 andre stiftende klubber (i teorien).”

LÆS OGSÅ: Barca har besluttet sig i forhold til Riqui Puigs fremtid

Hvad kan vise sig at føje yderligere til Florentino Perez’ nuværende situation er, at Joan Laporta også ser ud til ikke at være villig til at gå videre med Super League, ifølge en rapport fra Xavi Torres.