Der er ikke meget at skrive hjem om for Marcus.

Den tidligere Darlington FC-spiller, Marcus Maddison, er havnet i massiv modvind efter en voldsom episode i en kebabbutik.

Og Marcus’ handlinger er bestemt ikke gået ubemærket hen.

Han kan nu se frem til en fængselsdoms på 20 måneder efter et voldsomt overfald på en 60-årig kvinde i Darlington bymidte.

Marcus, som tidligere har slået sine folder for store klubber som Newcastle, Gateshead, Peterborough, Hull City og Charlton, var involveret i en konfrontation i en kebabbutik efter en bytur.

Ifølge itv blev Marcus Maddison først verbalt konfronteret af offerets datter. Han reagerede ved at kaste en portion cheesy chips mod hende, hvor nogle af chipsene ramte den 60-årige kvinde.

Efter at have tabt sin balance og faldet, rejste Marcus Maddison sig op og slog kvinden i ansigtet, hvilket resulterede i alvorlige ansigtsskader. Kvinden blev fundet liggende i en blodpøl, kæmpende for at trække vejret.

Marcus Maddison, som blev løsladt af Darlington FC kort efter overfaldet, udtrykte sin dybe beklagelse over hændelsen og beskrev sig selv som “ødelagt”.

Darlington FC, en fan-ejet klub, har siden ikke lagt skjul på, at de har ‘nul tolerance over for diskrimination, vold eller krænkende adfærd’.