Liverpool har haft en del problemer med skader i denne sæson. Det er dog ikke kun The Reds, der har og har haft problemer på denne front. Det er også gældende for De Røde Djævle forud for de to klubbers møde i weekenden.

LÆS OGSÅ: United-legende indstiller karrieren: Får cheftrænerjob

Fredag aften har Ole Gunnar Solskjær nemlig gjort det klart, at der er flere spillere fra United-truppen, der er tvivlsomme op til weekendens opgør. Derfor ved han heller ikke, hvilke spillere, der kan komme i spil på Anfield på søndag.

“Jeg tror, vi har lige så mange skader som dem. Det er sådan, fodbold er. Man får skader, og det er bare en del af spillet,” har Ole Gunnar Solskjær udtalt til Manchester Uniteds officielle hjemmeside.

Dette fulgte han op ved at sige, at han giver spillerne mulighed for at bevise deres form og tilstand i forbindelse med lørdagens træning:

“Jeg vil give alle muligheden for i morgen at bevise deres tilstand, så de kan have en chance for at nå kampen. Der er nogle slag, som vi fik mod Burnley, som jeg ikke er sikre på,” sagde han også, da han udtalte sig til klubbens hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Redaktør: Chelsea overvejer at erstatte Frank Lampard

I samme ombæring har Ole Gunnar Solskjær gjort det klart, at Brandon Williams og Phil Jones er ude af rivalopgøret.