Newcastle vil på indkøb i FC Barcelona, hvor de vil hente to spillere til at styrke truppen.

Ousmane Dembélé og Sergi Roberto er blevet kædet sammen med et potentielt skifte til Premier League-klubben Newcastle United. Ifølge Marca vil klubben nemlig hente de to Barcelona-spillere til sommer.

LÆS OGSÅ: José Mourinho vil hente Barcelona-talent til Roma

Begge spillere har kontraktudløb til sommer, men ingen af dem har skrevet under på en ny kontrakt. På det seneste har der været forlydender om, at forhandlingerne er stoppet af forskellige årsager.

Derfor er det bestemt ingen garanti, at de to spillere ender med at forlænge deres ophold på Camp Nou. Faktisk er de på det seneste blevet kædet sammen med flere forskellige klubber.

Nu er der også rygter om, at de er på radaren i Newcastle United, der har intentioner om at styrke truppen næste år. Siden klubben blev købt af Saudi Arabia Public Investment Fund, er en lang række store navn blevet kædet sammen med klubben.

Spilletiden har været meget begrænset for Ousmane Dembélé i denne sæson, da han i sommer pådrog sig en skade under EM. Denne skade har medført, at han har været nødt til at lade sig operere, og derfor har han endnu ikke været på banen i denne sæson.

I sidste sæson bidrog han med 11 mål og fem oplæg i 44 optrædener han havde på tværs af alle turneringer.

LÆS OGSÅ: Medie: Haaland-agent mødes med Premier League-klub

For Sergi Roberto forholder det sig en kende anderledes. Han har nemlig fået spilletid i otte kampe i denne sæson indtil videre. I disse kampe har han bidraget med to mål og et enkelt oplæg.