At Luis Suárez er skiftet til Atletico Madrid har medført, at Barcelona har fået mere luft i lønbudgettet. Det har dog ikke resulteret i, at de har fået en stor pose penge, at de har fået sendt ham ud af klubben.

Barcelona havde dog også blot et klart om mål om at finde en aftale, som spilleren ville acceptere. Lykkedes det, ville de nemlig slippe for at betale ham over 100 mio. kr. i løn. Heldigvis for Barca er det lykkedes.

Efterfølgende er det kommet frem, at Paris Saint-Germain også har vist interesse i Suárez, ifølge Sport. Dette valgte FC Barcelona dog at afvise.

Der var ikke et ønske om at sende ham afsted til den franske hovedstad. I stedet forhandlede man med Juventus, hvorefter Atletico Madrid begyndte at vise interesse for at hente spilleren.

Det lykkedes ikke at sende ham til Juventus, hvorfor Suárez valgte at udnytte, at Atletico Madrid også var interesseret. Sidenhen blev dette skifte til en realitet.

PSG har sendt både Eric Maxim Choupo-Moting og Edinson Cavani til andre klubber denne sommer, hvilket var årsagen til, at PSG-træner Thomas Tuchel udviste en interesse for Suárez.

En halv time før transfervinduet blev lukket, kunne PSG og Barca annoncere, at den catalanske storklub i stedet havde sendt Rafinha afsted til Frankrigs.