Efter opgøret mod Osasuna, lagde Real Madrids træner, Zinedine Zidane, ikke skjul på, at han var rasende over, at deres kamp ikke var blevet udsat.

LÆS OGSÅ: Koeman åbner op: Derfor spiller Riqui Puig ikke

Det fortæller den franske træner, efter at Real Madrid måtte tage til takke med 0-0 ude mod bundholdet Osasuna på en snefyldt bane i Pamplona.

Meget mod normen, blev Spanien lørdag ramt af en snestorm, som skabte kaos i store dele af landet. For Real Madrid betød det, at de måtte rejse til Pamplona en dag tidligere, end de havde planlagt.

Ikke nok med det, så var spillerne også tvunget til at vente i over fire timer i flyet, da landingsbanen var fyldt med is, og derfor kunne de ikke flyve afsted.

“Det der var ikke en fodboldkamp. Den burde være blevet aflyst, siger Zidane om lørdagens opgør, hvor hans hold ikke havde et eneste skud inden for målrammen i første halvleg,” lød det ifølge Ritzau fra Zidane efter kampen.

“Vi håndterede forholdene og rejsen dårligt. Vi gjorde, hvad vi kunne på banen, men den følelse, vi har nu, er, at det ikke var en ordentlig kamp,” sagde han også.

Atlético fik lørdag deres kamp mod Athletic Bilbao udsat som følge af snestormen, hvorfor Zidane føler, at Real Madrid ikke er blevet behandlet retfærdigt.

LÆS OGSÅ: Medie: United-profil er toptransfermål for Paris Saint-Germain

“Min største klage er omkring vores kamp. Forholdene var ikke i orden. Jeg ved, at jeg gentager mig selv, men sådan er det,” lød det fra franskmanden.