Det er ikke nogen hemmelighed, at Manchester United, herunder manager Ole Gunnar Solskjær, har et luksusdilemma på hænderne, som man skal have løst, før det for alvor bliver et stort problem for klubben.

LØS OGSÅ: Officielt: Messi forlader FC Barcelona

Manchester United har nemlig fortsat to sublime målmænd stående på holdkortet i form af David de Gea og Dean Henderson, som dog begge kræver fast spilletid mellem stængerne.

Situationen har dog nu vakt skepsis fra fansene, der er bange for, at der opstår påstyr i truppen, hvilket naturligvis aldrig er ønskværdigt, men især ikke op til sæsonstarten.

Men fansene er ikke de eneste, da forundringen deles af United-legenden og Sky-ekspert Gary Neville, der siger følgende om situationen:

“Jeg tænker bare; få nu styr på situationen med målmændene. Få noget afklaring og beslut, hvem der skal være nummer et og, hvem, der skal videre.”

“Man er ellers i et godt sted rent defensivt, og Sancho vil forhåbentligt bidrage med noget fremad,” lød det fra Neville i studiet med Sky Sport. 

LÆS OGSÅ: Manchester United presser på: Vil have Atletico-profil

Det blev til 36 kampe for David de Gea i den forgangne sæson, som dog var nødt til at rejse hjem, hvorfor vejen var banet for Dean Henderson, som dermed opnåede at spille 26 kampe.