I de 19 år, hvor Gary Neville spillede for Manchester United, var han vidne til, at De Røde Djævle bød velkommen til flere af Premier Leagues mest hædrede spillere – men også dem, der ikke levede op til hypen.

LÆS OGSÅ: Kasper Schmeichel hånes: Han burde tabe sig ti kilo

Efter at have vundet hele 12 Premier League-titler i sin tid som Sir Alex Fergusons foretrukne højreback, ved Neville, hvad der skal til for at få succes i klubben. Nu har han lavet en liste over de fem bedste signings, som United har foretaget siden 1992.

Eric Cantona topper Nevilles liste, og bliver efterfulgt af Roy Keane på andenpladsen. På tredjepladsen finder man Cristiano Ronaldo, mens fjerde- og femtepladsen indtages af henholdsvis Wayne Rooney og Nemanja Vidic.

“I front på det bedste United-hold, jeg spillede med, har jeg Christiano Ronaldo og Wayne Rooney. Men den bedste signing, jeg mener, Manchester United har lavet i form af 1,2 mio. pund fra Leeds, er Cantona. Leeds var på dette tidspunkt klubbens fjender,” lød det fra Gary Neville over for Sky Sports News, da han skulle retfærdiggøre sit valg om at rangere Cantona som nummer et.

“At få en spiller fra Leeds for 1,2 mio. pund, der derefter fører dig til en ligatitel. Det må være den bedste signing. Det er utroligt, fordi han også er en utrolig spiller,” sagde han også.

LÆS OGSÅ: Bayern München-direktør: Jeg grinte af Lionel Messis løn

Neville leverede syv mål i de 599 optrædener, han havde for Manchester United på tværs af alle turneringer. Desuden leverede han også 48 oplæg mellem 1992 og 2011.