Barcelona-forsvarer Gerard Piqué har afsløret, at Real Madrid-stjernen kunne have været i Barcelona.

På søndag får Barcelona besøg af Real Madrid og den unge Vinicius. Her ligger han og den øvrige del af Madrid-mandskabet nemlig vejen forbi Camp Nou for at spille sæsonens første El Clasico.

LÆS OGSÅ: Premier League-klub har åbnet forhandlinger med Dembélé

Tirsdag aften bidrog den 21-årige Vinicius med to mål for Real Madrid i deres Champions League-opgør mod Shakhtar. Derfor viste han igen, at han er en talentfuld spiller, hvilket han har vist flere gange før.

På trods af, at han den dag er at finde i Real Madrid, så kunne han faktisk være endt i Barcelona. Det har Gerard Piqué afsløret i en livestream med den spanske streamer Ibai Llanos på Twitch.

“Vinicius havde en masse talent. Vidste du, at han faktisk var tæt på at skifte til Barca? De tilbød ham det dobbelte af, hvad Real Madrid tilbød ham. Jeg talte med ham personligt før han skiftede til Real Madrid og han sagde, at aftalen med Barca stort set var i hus,” lød det fra Gerard Piqué på livestreamen med Ibai Llanos.

“Jeg kan ikke huske detaljerne, men jeg skulle have præsenteret ham for truppen, men i sidste øjeblik tilbød Real Madrid endnu mere og så skiftede han dertil,” sagde den spanske forsvarer også.

LÆS OGSÅ: Medie: Barcelona-stjerne tilbyder sig selv til Real Madrid

Vinicius har fået en ganske pæn start på denne sæson, da han i 11 kampe har bidraget med syv mål og fem oplæg, hvoraf fem mål og tre oplæg er leveret i La Liga, mens resten er kommet i Champions League.