Gerard Piqué arbejder på at blive klar til kamp, så hurtigt, som muligt. Efter sigende arbejder han på at blive klar til at kunne hjælpe til i forsvaret, når FC Barcelona skal spille mod Paris Saint-Germain. Det skriver det spanske medie Mundo Deportivo.

LÆS OGSÅ: Ronald Koeman fik ikke sit transferønske opfyldt

Den rutinerede forsvarer har været ude siden november, hvor han i et opgør mod Atlético Madrid blev ramt af en skade i det ene knæ. I de indledende meldinger, blev det antydet, at han først ville være klar i april, men nu tales der om, at han faktisk vil være klar til kamp meget tidligere.

Han valgte selv af afslå muligheden for at blive opereret i knæet, og valgte i stedet at arbejde sammen med holdets læger i forbindelse med genoptræningen. Ifølge Mundo Deportivo er han allerede nået til at kunne løbe igen.

Det bliver rapporteret, at Piqué har sat sig et mål om, at han vil stå til rådighed for Ronald Koeman, når FC Barcelona skal spille mod Paris Saint-Germain på Camp Nou. Denne kamp vil blive spillet den 16. februar, hvorfor han altså sigter efter at være klar om senest 14 dage.

Hvis ikke, så forventer han dog at være klar til at kunne være en del af forsvaret, når de to hold igen mødes til en returkamp, som bliver spillet den 10. marts på Parc des Princes.

LÆS OGSÅ: Medie: Ole Gunnar Solskjær vil hente 22-årig portugiser til sommer

Piqué kunne have valgt at få den første operation i sin karriere i en alder af 34 år, men han valgte i sidste ende, at han ikke ville opereres. Kun tiden vil vise, om det var den rette beslutning.