Et af de helt store samtaleemner, hvor FC Barcelona har været omdrejningspunktet, har været om de ville bringe spanske Eric Garcia til klubben i januar. Nu er transfervinduet lukket, og Garcia er fortsat City-spiller. Derfor fik Ronald Koeman ikke et af sine største transferønsker opfyldt i dette vindue.

LÆS OGSÅ: Marca-skribent forsvarer Messi: Ikke i orden at forære Suárez til Atlético

Det siges, at Manchester City ville være tilfreds med en sum på 3 millioner euro samt en række variabler, hvis de skulle slippe ham i januar. Det endte dog med, at FC Barcelona ikke hentede ham i dette transfervindue, men derimod besluttede sig at vente til sommer, hvor de kan hente ham til klubben på en fri transfer.

Carles Tusquets, der er i spidsen for den midlertidige ledelse i FC Barcelona, har hele tiden holdt fast i, at økonomien ikke er til at hente spillere i dette vindue. Han har flere gange drøftet dette med de tre kandidater til præsidentvalget den 7. marts, Laporta, Font og Freixa. Til disse møder var der dog ikke enighed, men til trods for dette, blev et køb ikke til noget.

Det vil også sige, at Koeman ikke fik sit ønske om at få Eric Garcia til klubben opfyldt, hvilket han sandsynligvis allerede var klar over i lørdags, hvor han udtalte følgende:

LÆS OGSÅ: Bruno Fernandes vinder imponerende Premier League-afstemning

“Jeg vil ikke bruge energi på ting der ikke afhænger af mig. Han kommer helt sikkert til næste sæson og hvis det ikke er muligt her i januar, accepterer vi det,” lød det fra Koeman.