Pique købte for nylig klubben FC Andorra, der spiller i den femte bedste række i Spanien, og her man godt i gang at skrabe talenter til sig, så klubben kan få en stor fremtid. 

I december 2018 købte Kosmos Group, der er ejet af Gerard Pique, FC Andorra. Klubben fra det lille fyrstendømme spiller i Primera Catalana, som er den bedste lokalrække i Catalonien, og hvad der svarer til femte division i Spanien.

Som Marca skriver, er forsvarsgeneralen fra FC Barcelona seriøs omkring foretagendet, og på på klubbens trænerbænk sidder to tidligere Barca-spillere, ex-målmanden Albert Jorquera og den tidligere midtbanespiller, Gabri Garcia. 

Den nye ejerkreds er godt i gang med at sparke nyt blod ind i den lille lokalklub og har på det seneste hentet en række unge talenter, som allerede har erfaring fra stærkere ligaer.

Blandt dem er angriberen Ernest Forgas, der har spillet i Reus i den næstbedste spanske række, Oriel Dot, som også har erfaring fra flere klubbe i Segunda B, Joan Cervos, der spiller på Andorras landshold og Claudio Bove, som har været på Andorras U21-landshold.

Derudover har klubben hentet Adria Vilanova, som er søn af afdøde Francesc ”Tito” Vilanova. Tito var træner for FC Barcelona efter Pep Guardiola i sæsonen 2012/2013, men måtte trække sig fra jobbet på grund af en kræftsygdom. 

FC Andorra har også tilføjet Ferran Tacon til klubben, som tidligere har spillet for klubber som Celta Vigo, Leganes og Tenerife samt Ruben Bover, der har spillet mange år i New York Cosmos, hvor han har været på hold med Real Madrid-legenden, Raul. 

Tilbage i november 2018 fortalte Gerard Pique til franske L’Equipe, at det var et nyt projekt for ham at eje en fodboldklub. Noget tyder på, at han har store ambitioner på vegne af den nye klub.