Selvom Ronald Koeman har haft en start, der er mere end gennemsnitlig i La Liga med to sejre samt en uafgjort kamp mod Sevilla, er der særligt én spille, der har været på radaren for hans dårlige præstationer: Antoine Griezmann.

Den franske angrebsspiller har været en del af Koemans planer siden dag ét. Han har fået muligheden for at starte ind i alle Barcelonas La Liga-kampe i denne sæson. Imidlertid har Griezmann ikke formået at imponere, og har ikke vist sit sande potentiale.

Olivier Giroud, Chelseas angriber, mener, at det eneste, Griezman har brug for, er tid. Han mener, at sin landsmand er i stand til at få succes i den catalanske klub. Det har han udtalt sig om til RMR Sport.

“Griezmann har brug for mere tid, og det kan tage længere tid end normalt, men jeg er sikker på, at han vil få succes i Barcelona. Jeg er ikke i tvivl om det. Det er en stor udfordring, men han er i stand til at tackle det.”

Desuden tilføjede han nedenstående om Barcelonas fremtid:

“Og så er han klubbens fremtid, for Messi er der ikke for evigt.”

Mange mener, at han er for gammel

Taget i betragtning, at Griezmann allerede er 29 år gammel, er der mange, der er blevet overraskede over Girouds udmelding. De fleste er af den opfattelse, at han ikke er ung nok, og at Barcelona ikke kan give ham mere tid til at ’tilpasse sig’.

I løbet af hans karriere i Atletico Madrid har Griezmann bidraget med i alt 183 mål, hvoraf han selv har scoret 133 af dem og lavet 50 assists.

I Barcelona ser tallene dog ikke helt så gode ud. Her har han scoret 15 mål og lave 4 assists i 51 kampe. Taget hans høje pris på 120 mio. euro i betragtning, forventer den catalanske klub en del mere af den 29-årige franskmand.

Som følge af hans kvalitet og hans tidligere beviste succes, vil Koeman garanteret give Griezmann flere chancer.

Men fortsætter han med at opretholde sin nuværened form, vil den hollandske træner muligvis være nødt til at overveje andre alternativer fra bænken. Dette kun eksempelvis være den portugisiske angriber Fransisco Trincao.