Ole Gunnar Solskjær er kommet med en opdatering på Manchester United-holdet forud for kampen mod West Bromwich. Det gjorde han til pressemødet, hvor han kunne fortælle, at Eric Bailly er tilbage på træningsbanen.

LÆS OGSÅ: Ronaldo i brøler: Afslører selv skandale

Han fortæller ligeså til Manchester Uniteds hjemmeside, at Eric Bailly er klar til kampen mod West Bromwich, hvilket kan ende med at spille en rolle.

Han har ikke været i aktion siden 2-1-sejren over Fulham sidste måned, hvilket var et meget frustrerende exit, da han lige var begyndt at vise sit værd.

“Vi har haft muligheden for at træne en lille smule. Pogba er ude, men Bailly har trænet med og er klar, hvilket er et kæmpe plus for os.”

Som tidligere nævnt, så var Eric Bailly lige begyndt at vise sit værd, før han pådrog sig en skade. Og kan han komme tilbage og spille med et højt niveau, så kan han muligvis være med til at løse de defensive problemer, som man nu har i United.

LÆS OGSÅ: Medie: Manchester City har gjort plads til Lionel Messi i lønbudgettet

Manchester Uniteds centrale forsvar var nemlig igen på agendaen efter Uniteds remis mod Everton, hvor man oplevede alt for mange fejl.