Der er god grund til at klappe lidt ekstra i hænderne for spillerne i denne populære danske klub.

I weekenden kulminerede flere måneders vanvittigt hårdt arbejde, da Hvidovre IF cementerede oprykningen til den bedste danske fodboldrække.

Den sjællandske klub vender nemlig tilbage i det fine selskab for første gang siden 1996.

Og i den forbindelse har Hvidovre IF’s Sportschef, Peter Lassen, ikke lagt skjul på, at han har travlt. Efter klubbens oprykning til Superligaen, venter ham nemlig en hektisk periode inden den nye sæson sparkes i gang.

Først og fremmest har Lassen en vigtig opgave med at uddele lønforhøjelser til hele truppen. Det fortæller han, selvom han ikke vil sætte ord på hvor meget beløbene drejer sig om.

Desuden skal Lassen forhandle kontraktforlængelser med otte-ni spillere, hvis kontrakter lakker mod enden. Han understreger vigtigheden af at holde sammen på holdet og sikre, at alle, der ønsker at være en del af det, får muligheden for ride videre på bølgen fra 1. division.

For at forbedre holdets breddeplan vil der også blive plads til en fire-fem nye ansigter i spillertruppen. Det er dog vigtigt for sportschefen, at bevare kernen af det nuværende hold, som han mener har potentiale til at drille selv de bedste hold i Superligaen.

Det skriver Ekstra Bladet.

På nuværende tidspunkt er flere af spillerne ansat på deltid, da de har andre job ved siden af fodbolden. Dette medfører begrænsninger, da de ikke kan træne før klokken 16 og har krav på to fridage om ugen.

Lassen løfter i den sammenhæng sløret for, at det er nødvendigt for alle spillere at være mindst deltidsprofessionelle, så holdet kan træne tidligere på eftermiddagen.

Nogle spillere kan endda se frem til at få fuldtidsprofessionelle kontrakter.

Men selvom Lassen er en travl mand, anerkender han, at han ikke er ekspert inden for økonomi og tv-rettigheder, hvorfor han overlader disse områder til mere kompetente personer. For ham handler det i første omgang, at bruge de tilgængelige midler og nyde den kommende fest, som klubben tager hul på efter sæsonens sidste kamp.