Barcelona hentede Griezmann i 2019, fordi de troede, at han ville være deres adgangsbillet til Champions League-succes.

På trods af Messi og andre dygtige fodboldspillere i omklædningsrummet, der ønskede, at Neymar skulle forfølges, besluttede det catalanske storhold i stedet at bruge 105 mio. pund på den franske angriber.

Griezmann har dog haft det svært i Barcelona, og har kun formået at score 15 mål, siden han skiftede til klubben.

Det har ført til snak om, at han nu er på PSGs radar, hvor Ligue 1-klubben lokker med udsigten til, at han kan få lov til at spille med spillere som Neymar, Mauro Icardi og Kylian Mbappe.

Griezmann er interesseret

Og OkDiario hævder, at Griezmann er interesseret i at flytte til Frankrig.

Han siges at have det på denne måde som følge af hans forhold til Messi, som han angiveligt ikke går godt i spænd med bag kulisserne.

Griezman bliver også lokket af udsigten til at kunne skabe historie i sit eget land hvor PSG er blevet etableret som værende ét af de bedste hold i verden.

Hvorvidt den 29-årige franskmand beslutter sig for at skifte Camp Nou ud med Parc des Princes, kan kun tiden vise.

Succes med landsholdet

Griezmann scorede for nylig for Frankrig i deres Nations League-sejr over Kroatien. Her scorede han faktisk kun få dage efter, at Ronald Koeman kritiserede ham for ikke at have scoret mod Sevilla.

Og vinderen af VM i 2018 syntes at skyde med skarpt mod den hollandske træner ved at sige følgende efter kampen: “Træneren [Didier Deschamps] ved, hvor han skal positionere mig.”

“Så jeg drager fordel af denne situation, af denne position og fra træneren og holdkammeraternes tillid.”

Barcelona-stjerne lovede for nylig at blive ved med at kæmpe for sin plads på Camp Nou, ved at sige: “Er min fremtid i Barca? Ja.”

“Jeg ved ikke, hvorfor folk opfinder destinationer for at se, om de en dag vil have ret.”

“Jeg har det godt der. Jeg ved, at jeg har tilliden til klubben og træneren, så jeg har det godt der. Det har været en kompliceret sæson for os alle, men vi sigter mod at starte på en frisk.”

Hugo Lloris forsvarer Griezmann

Tottenham-stjernen Hugo Lloris forsvarede for nylig Griezmann, og sagde: “Du kan ikke stille spørgsmålstegn ved en spiller som Antoine Griezmann på grund af alt, hvad han har gjort, og alt hvad han har bragt til Frankrig de seneste år.”

“Alle spillere har op- og nedture.”

“Der er tidspunkter, hvor du lykkes mere end andre. Han gennemgår i øjeblikket en lidt kompliceret periode i angrebet, men frem for alt ser jeg en spiller, der er klar til at forsvare og gøre en indsats for sine holdkammerater. Det er der ikke nogen tvivl om.”

“Vi er nødt til at holde ryggen mod muren og hjælpe ham også. Han har vores fulde tillid. Vi ved, at han har evnen til at gøre forskellen i de virkelig vigtige øjeblikke for Frankrig.”

“Lad os være tålmodige, men under alle omstændigheder kan Frankrig kun være stærke, hvis vi alle er forenede og ikke peger fingeren på en enkelt spilller.”