Ifølge franske Onze tv3, er Antoine Griezmann ikke tilfreds med nogle aspekter af Koemans planer i Barca.

Franskmanden vender retur efter den internationale pause, når Barca skal spille mod Getafe på lørdag, hvor han ønsker at se mere til bolden, så han kan bevise sit værd i Barca.

Angriberen var glad og motiveret ved sæsonens start, da holdet var under ny ledelse. Desuden var og er han af den opfattelse, at holdet ville nyde fordel af at lede mere efter ham.

Han vil også gerne gå forrest i Barcelona, hvorfor han ikke er tilfreds med, at han mere er en sekundær figur i truppen.

Hans start på sæsonen har ikke været den bedste. Derfor er mange fans begyndte at miste tålmodigheden med den tidigere Atletico Madrid-mand. Han er ganske enkelt ikke god nok, og han ved det – i hvert fald ifølge mange fans.

I sidst udtalte landsholdstræner Didier Deschamps sig om sagen og sagde, at han tror, at Griezmann ikke bliver udnyttet godt nok i Barca, og at han spiller bedre på midten.

Denne nyhed kommer dog ikke som et stort chok for nogen, da langt de fleste ved, at Griezman ikke er blevet brugt effektivt på det seneste.