Antoine Griezmann har allerede gjort det meget klart over for Barcelona, at han kun ønsker at vende tilbage til Atletico Madrid, hvis han skal forlade klubben.

LÆS OGSÅ: Griezmann giver Barca klar besked: Der er kun én mulighed

Hidtil har han virket afvisende over for at diskutere en lønnedgang. Ifølge Sport har han nu vendt på en tallerken, da han er klar til at diskutere en lønnedgang, da flere af klubbens bedst betalte spillere allerede har accepteret en lønnedgang.

På det seneste har der været skrevet rigtig meget om Griezmanns fremtid. Blandt andet har der været rygter om, at han er på vej retur til Atletico Madrid i en byttehandel med Saul Niguez.

Derudover er der også flere spanske og britiske medier, der har skrevet, at den franske angriber kan være på vej til England. Efter de mange rygter har Griezmann afholdt et møde med sine repræsentanter.

Under dette møde gjorde han det meget klart, at han kun er villig til at forlade Barcelona, hvis han kan vende retur til Barcelona. Han ved, at Diego Simeone gerne vil have ham tilbage, og han ønsker ikke selv et nyt eventyr i Premier League.

Nu skriver Sport dog, at Griezmann vil foretrække at blive i Barcelona, da der ikke hidtil har været et konkret tilbud om at forlade klubben. Faktisk har han allerede sluttet sig til Barca-truppen, hvor han træner og spiller under Ronald Koeman, som normalt.

LÆS OGSÅ: Barcelona og Neymar er nået til enighed

Avisen skriver dog intet om, hvor meget han er villig til at gå ned i løn. Det eneste avisen skriver er, at han er klar til at sætte sig ned og diskutere en lønnedgang.