Der er ikke meget at skrive hjem om for den franske stjerne.

Franske Wissam Ben Yedder blev hentet fra Toulouse til Sevilla tilbage i 2016. Hurtigt blev den i dag 32-angriber en populær mand i den spanske klub.

I dag tørner han ud for AS Monaco i Ligue 1, men desværre er det ikke hans præstationer på banen, der trækker overskrifter. Derimod er det kommet frem, at han bliver efterforsket af politiet for en voldtægt, der angiveligt fandt sted den 10. juli.

Ben Yedder er sammen med sin bror blevet anklaget for voldtægt af to kvinder på hhv. 19 og 20 år. Dette skulle have fundet sted ved en begivenhed i udkanten af Nice, skriver mediet Cadena Cope.

De to brødre er allerede blevet afhørt af politiet i sagen. Ingen af dem er blevet fængslet, da efterforskningen fortsat er på et tidligt stadie.

Ben Yedder var en elsket spillet i Sevilla, som han også selv har en stor kærlighed til. Flere gange efter at have forladt den spanske klub, har han skrevet på Twitter om klubben.

Han nåede at score 70 mål for Sevilla i de fire år, hvor han var en del af truppen. Siden sit skifte til AS Monaco, har han været en af de mest fremtrædende angribere. Han har bidraget med 98 mål for den spanske klub i de seneste tre sæsoner.

Den franske angriber har ikke udtalt sig offentligt om sagen. Der er ikke blevet rejst tiltale mod ham eller hans bror, da sagens stadig efterforsket.