Real Madrid-legenden har sagt, at han ville skrive kontrakt med Paris Saint-Germain-duoen Neymar og Kylian Mbappe, hvis det stod til ham. I samme ombæring stikker han også lidt til Antoine Griezmann.

Real Madrid har i et stykke tid været sat i forbindelse med PSG-stjernen Mbappe. Han står nemlig uden kontrakt i slutningen af 2021/22-sæsonen, og Real Madrid pønser derfor på at lave et sensationelt køb.

Neymar, der skiftede Barcelona ud med PSG i en rekorskabende handel på 222 millioner euro i 2017, har ligeledes tidligere været sat i forbindelse med Real Madrid.

Guti ville hente Neymar og Mbappe

Guti mener, at Real Madrid bør hente Neymar og Mbappe. Det giver han ifølge Goal udtryk for, mens i samme ombæring laver sjov med Griezmann, der har haft det svært i Barcelona, efter hans ankomst fra Atletico Madrid i 2019.

“Jeg ville skrive kontrakt med Neymar og Kylian Mbappe, hvis jeg var Real Madrid. Og i Barcelona ville jeg ikke skrive kontrakt med nogen, bare for at få Griezmann til at blive,” sagde 43-årige Guti, og fulgte op med et grin.

“Der er mange dygtige spillere i spillet, men jeg tror mest på de unge.”

“Det vil helt sikkert være Ansu Fati i Barcelona og Vinicius [Junior] i Real Madrid, der kan få indflydelse. De er talentfulde spillere, der vil bringe meget til La Liga.”